Βιντεο – ντοκουμέντο: Οι εγκληματικές ενέργειες του Don Leon – Καιγόταν με τα λεφτά

Η φράση “ο βλάκας δις αμαρτανέται”, φαίνεται ότι ισχύει για τον τράπερ Don Leon, που συνελήφθη για δεύτερη φορά για ανάτιναξη ΑΤΜ τραπεζών, αποδεικνύοντας ότι δεν έμαθε τίποτα από την πρώτη φορά που συνελήφθηκε και αποδείκνυε τις αντικοινωνικές του πράξεις με ενέργειες όπως τα βίντεο κλιπ με κλεμμένα λεφτά.

Το τραγούδι “Criminal” αντικατοπτρίζει τον τρόπο σκέψης του 28χρονου μουσικού, που φαίνεται να μην έμαθε τίποτα από τη φυλακή, παρόλο που δήλωσε σε συνέντευξή του ότι είχε βιώσει τις συνέπειες των προηγούμενων παρανομιών του.

Η οικονομική δυσκολία τον οδήγησε στο εγκληματικό μονοπάτι, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη, δείχνοντας ότι δεν ήταν ένα καλό παιδί. Μάλιστα, μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, συνέχισε να εμπλέκεται σε εγκληματικές ενέργειες με τη συμμορία του.

Ο Don Leon συνελήφθη με δύο συνεργούς του και βρέθηκε στο αρχηγείο της συμμορίας στο Καματερό, όπου κατασχέθηκαν χρήματα, όπλα και πυροκροτητές. Φαίνεται ότι ο Don Leon δεν έμαθε τίποτα από την προηγούμενη φυλάκισή του.

Στα βίντεο κλιπ που κατέγραφε, επέδειξε τον αντικοινωνικό του τρόπο ζωής, με γεγονότα που αποδείκνυαν ότι δεν είχε μάθει τίποτα από τα λάθη του, παρότι προσπάθησε να παρουσιαστεί ως μετανοημένος. Μοιάζει σαν να προτιμάει την εύκολη ζωή του εγκλήματος.

Το υλικό που ανέβηκε στο Tik Tok απεικονίζει τον Don Leon να ραπάρει με χαρτονομίσματα ευρώ πέφτουν γύρω του, αποτελώντας ένα ακόμη παράδειγμα της αποστασιοποίησής του από τις νόμιμες δραστηριότητες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα