Οι αγρότες τοποθετούν τα τρακτέρ τους σε δρόμους που έχουν κλείσει λόγω διαμαρτυριών – Αποκλεισμός σε όλη την Ελλάδα.

Αγρότες σε όλη τη χώρα κινητοποιούνται σήμερα για να εκφράσουν την οργή τους για το δυστύχημα στα Τέμπη και να στείλουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης στις οικογένειες των θυμάτων. Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων έχει καλέσει όλους τους αγροτικούς συλλόγους να κατευθυνθούν στους σταθμούς των τρένων με τα τρακτέρ τους και να στείλουν ένα μήνυμα καταδίκης του εγκλήματος στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συμβολικές παρεμβάσεις στους σταθμούς Λάρισας και Παλαιοφάρσαλου, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Αμύνταιο Φλώρινας, Έδεσσα και Στερεά Ελλάδα.

Οι αγρότες ζητούν να συνεχιστεί η ολόπλευρη στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων, στους τραυματίες και τους συγγενείς τους, αλλά και να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα. Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και από άλλους αγροτικούς συλλόγους σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι αγρότες δηλώνουν ότι συμπαραστέκονται στις οικογένειες των θανόντων και καλούν όλους τους αγρότες να διαμαρτυρηθούν σιωπηρά στις διασταυρώσεις με τις γραμμές των τρένων σε όλο το δίκτυο της περιοχής, αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα των Τεμπών και συμμετέχοντας ενεργά στο βαρύ «εθνικό πένθος».

δειτε ακομα