Βαρουφάκης: «Οι άνθρωποι που τον επιτέθηκαν ήταν αναρχικοί», δηλώνει ο Καλλιακμάνης.

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε για το περιστατικό ξυλοδαρμού του Γιάνη Βαρουφάκη και την τραγωδία των Τεμπών στο MEGA. Υπογράμμισε ότι οι αναρχικοί ήταν αυτοί που χτύπησαν τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής και ότι έχουν όλοι ταυτοποιηθεί. Επίσης, αναφέρθηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τις διαμαρτυρίες για την υπόθεση των Τεμπών, λέγοντας πως οι «μπαχαλάκηδες» δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες.

Σχετικά με την κατάσταση στα Εξάρχεια, ο κ. Καλλιακμάνης επισήμανε ότι έχει μαζευτεί και υπάρχει πολύ Αστυνομία πλέον εκεί και ότι το κλιμάκιο της ασφάλειας είχε πάει στον Ευαγγελισμό και μίλησε με τον κ. Βαρουφάκη ώστε να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση των αναρχικών. Επίσης, ανέφερε ότι ένας από τους αναρχικούς κατέγραφε τη στιγμή του ξυλοδαρμού και προσπαθούν να ανακτήσουν το υλικό.

Τέλος, ο κ. Καλλιακμάνης εξήγησε ότι ο κόσμος βγαίνει για να διαμαρτυρηθεί και να δηλώσει την άποψή του και ότι η Αστυνομία προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της αλλά κάποιες φορές έχει αστοχίες. Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κάποιοι πάντα μπαίνουν στις διαδηλώσεις και τις διαλύουν, όμως οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα