Κλήρωση Τζόκερ 23/3/2023: Απονέμει τουλάχιστον 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Η κλήρωση του Τζόκερ για σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου θα μοιράσει τουλάχιστον 1,4 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά μέχρι τις 21:30 απόψε, είτε μέσω της ιστοσελίδας tzoker.gr είτε μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ. Οι κληρώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube στις 22:00, ενώ το iEidiseis.gr θα αναμεταδώσει τα αποτελέσματα την ίδια ώρα.

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ επιτρέπεται μέσω Πρακτορείων σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και μέσω Διαδικτυακών Σημείων σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21ο) έτος της ηλικίας τους. Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη της επόμενης κλήρωσης. Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται, εκτός αν οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του Αποδεικτικού Συμμετοχής.

Το διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση κατάθεσης δελτίων (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (περίπου στις 22:00) είναι απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι συμμετοχές (δελτία) της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί. Όλα τα συμμετέχοντα δελτία κλειδώνουν σε ένα αρχείο με την παραγωγή ενός κλειδάριθμου και αποστέλλονται στο Ανεξάρτητο Μηχανογραφικό Σύστημα της Επιτροπής Ελέγχου. Η Επιτροπή Ελέγχου δίνει το τελικό ΟΚ για την έναρξη της κλήρωσης μόνο μετά τη διασφάλιση των στοιχείων και έχοντας πιστοποιήσει ότι έχ

δειτε ακομα