Τραγωδία στη Νέα Μάκρη: 10χρονη μαθήτρια ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στη Νέα Μάκρη, όταν μια 10χρονη κοπέλα πνίγηκε σε μια πισίνα κατοικιών την Κυριακή απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του κοριτσιού ήταν στο συγκρότημα για τις διακοπές της και ετοίμαζε να φύγει. Κατά τη διάρκεια που η μητέρα φορτωνόταν τα πράγματα στο αυτοκίνητο, η 10χρονη έπαιζε δίπλα στην πισίνα με έναν φίλο της.

Καθώς έπαιζαν, η 10χρονη πέταξε τη μάσκα της στο νερό και βούτηξε για να την πιάσει, αλλά κατέληξε στον πάτο της πισίνας για τουλάχιστον 3 λεπτά.

Το κορίτσι βγήκε από το νερό χωρίς αισθήσεις και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε.

Επί τόπου βρίσκονταν δύο ιδιώτες γιατροί, ένας από τους οποίους προσπάθησε να της κάνει αναζωογονητική αναπνοή πριν φθάσει η Ανειδίκευτη Κλινική Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Οι υπηρεσίες του ΕΚΑΒ έφτασαν στον χώρο μέσα σε 12 λεπτά, ακολουθούμενες από ένα ασθενοφόρο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου οι γιατροί παρείχαν περαιτέρω βοήθεια, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη νεκρό.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο απόγευμα, ένα 6χρονο αγοράκι πνίγηκε στην παραλία του Μεγάλου Καβουρίου και παρά τις προσπάθειες του ΕΚΑΒ, δυστυχώς κατέληξε επίσης σε θάνατο.

Οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού με την κατηγορία της έκθεσης του ανήλικου σε κίνδυνο, ενώ θα γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα