Το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας πουλήθηκε 18 εκατ. ευρώ – Ποιος το αγόρασε

Στην καρδιά της Αθήνας, σε μία από τις καλύτερες και πιο απομακρυσμένες περιοχές, ένα ρετιρέ διαμέρισμα έχει πουληθεί πρόσφατα για 18 εκατ. ευρώ, αν και δεν προσέλκυε πολλούς αγοραστές. Ο νέος ιδιοκτήτης του, ένας Ελβετός επιχειρηματίας, αγόρασε το ακίνητο που βρίσκεται στην περιοχή των Ανακτόρων, διαθέτοντας ένα σημαντικό ποσό ύψους περίπου 18 εκατ. ευρώ.

Το σπίτι επιφάνειας 320 τ.μ και διαθέτει πανοραμική θέα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, στον Λυκαβηττό, στη Βουλή, στην Ακρόπολη, στη θάλασσα και στην Αίγινα. Επιπλέον, η παλαιάς κατασκευής σοφίτα έχει ένα ασανσέρ που δίνει άμεση πρόσβαση στο ρετιρέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συναλλαγή χρειάστηκε περίπου 10 μήνες για να ολοκληρωθεί και συνιστά μία από τις μεγαλύτερες συναλλαγές στον τομέα των κατοικιών στην Ελλάδα.

“Αυτή η συναλλαγή δείχνει το ενδιαφέρον για την Αθήνα. Συνήθως τέτοια ιδιοκτησία πωλούνται στη Ζυρίχη ή τη Νέα Υόρκη. Σε αντίθεση με τη Μύκονο, που καταγράφουν μία με δύο συναλλαγές αυτού του μεγέθους κάθε χρόνο.”

Η Engel & Volkers, η εταιρεία που πραγματοποίησε τη μεγάλη συναλλαγή, αποκάλυψε ότι το ακίνητο βρίσκεται σε μία από τις πλέον καλοσυντηρημένες περιοχές και είναι ένα από τα λιγοστά διαθέσιμα στην περιοχή.

δειτε ακομα

δειτε ακομα