Τι αναδείχθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα [vid]

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, συζύγου του Απόστολου Λύτρα, επιβεβαιώνουν τα τραύματα που διέγνωσε ο γιατρός που την εξέτασε μετά τον ξυλοδαρμό.

Ο γιατρός ανέφερε ότι η Σοφία είχε εκχυμώσεις και οίδηματα σε διάφορα σημεία του προσώπου, κάταγμα ρινικού οστού και άλλα τραύματα στα χέρια και το κεφάλι.

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη, εκφράζοντας τον τρόμο που έζησε. Ανέφερε πως μετά από μια λογομαχία σε ένα εστιατόριο, ο άνδρας της εξελίχθηκε σε επεισόδιο ζηλοτυπίας και ξυλοκοπής.

Η διαδικασία εξελίχθηκε με τον άνδρα της να τη βρίζει, να τη χτυπάει και να τη στριβλίζει, ενώ εκείνη αιμορράγησε πολύ. Τελικά, ζητούσε βοήθεια φοβούμενη πως θα χάσει τις αισθήσεις της.

Η Σοφία ανέφερε πως ο άνδρας της απέρριπτε τις έκκλησέις της για βοήθεια και ακόμα και όταν αντιλάμβανόταν πως αιμορραγούσε έντονα.

Η τρομακτική εμπειρία της Σοφίας κατέληξε με τον άνδρα της να την μεταφέρει σπίτι του, ενώ εκείνη ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια και φόβερης κατάστασης. Η ιστορία της προκαλεί ανατριχίλα και αποκαλύπτει τη σκληρή πραγματικότητα της βίας στις οικογένειες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα