Θρίλερ για την αιτία θανάτου της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται το θρίλερ για τα αίτια θανάτου της 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματός της στην περιοχή Παναγία Λαοδηγήτρια.

Ο 56χρονος σύντροφός της ανακάλυψε την αγνοούμενη γυναίκα χωρίς αισθήσεις.

Ο άνδρας ανέφερε ότι η 24χρονη πιθανόν έπαθε ηλεκτροπληξία εξαιτίας του ανοιχτού θερμοσίφωνα που είχε αφήσει ανοιχτό κατά τη διάρκεια του μπάνιου της. Δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας από την αστυνομία που έφθασε στο σημείο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν από αρχικά να επαναφέρουν τη γυναίκα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν.

Η τελική απόφαση για την αιτία θανάτου της 24χρονης θα δοθεί σήμερα από τον ιατροδικαστή. Ο πατέρας της εκφράζει τις ανησυχίες του και πιθανολογεί ότι ο θάνατος της κόρης του οφείλεται σε ηλεκτροπληξία.

Πατέρας 24χρονης: «Θέλω να μάθω την αλήθεια, η Ειρήνη ήταν γερή»

Ο πατέρας της νεκρής γυναίκας δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ανυποψίαστος για τα γεγονότα, πίστευε ότι η κόρη του ζούσε στην Κέρκυρα. Αναμένει ως εκ τούτου τις επίσημες απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης του.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή», δήλωσε ο πατέρας της 24χρονης που περνά μια δύσκολη περίοδο.

Ο πατέρας της 24χρονης δε μπορεί να καταλάβει τι συνέβη, καθώς η κόρη του φαινόταν ευτυχισμένη στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο. Ήταν χαμογελαστή και εμφανιζόταν μαζί με τον σύντροφό της και τις φίλες της σε εκδρομές.

Συγκλονισμένος, ο αδερφός της 24χρονης δήλωσε ότι περιμένει την αλήθεια και τίποτα άλλο. «Γιατί έφυγε η αδερφή μου», τόνισε ο αδερφός της 24χρονης.

Ο πατέρας της δήλωσε ότι δε γνώριζε ότι η κόρη του ζούσε στη Θεσσαλονίκη και όχι στην Κέρκυρα, όπως του είχε πει.

«Όταν μιλούσα με την Ειρήνη, μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της 24χρονης.

Η Ειρήνη ήταν φυσιοθεραπεύτρια και δεν είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Ο πατέρας της εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και αδυνατεί να καταλάβει τον ρόλο που διαδραμάτισε ο θερμοσίφωνας στον θάνατο της κόρης του. Ελπίζει ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα