Θεσσαλονίκη: Πατέρας απόστρατος αξιωματικός κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά του 2,5 ετών στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου.

Ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα δύο ανήλικα παιδιά του στο αυτοκίνητο στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης και άνοιξε φιάλη υγραερίου για να προκαλέσει κακό, είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο 62χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκη μετά την απόπειρα να κάνει κακό τόσο στα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του όσο και στον ίδιο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/3) στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης και αντιλήφθηκε η πρώην σύζυγος του και μητέρα των διδύμων. Κάλεσε αμέσως την ‘Αμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ.

Περιπολικό του Αστυνομικού Σταθμού Σοχού, παρατηρώντας τη δυσοσμία στην καμπίνα του αυτοκινήτου, έσπασε το παρμπρίζ και απεγκλώβισε τα παιδιά με τον πατέρα τους. Από εκεί οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο 62χρονος μεταφέρθηκε, επίσης, σε νοσοκομείο με ημιλιπόθυμη κατάσταση και τον νοσηρό να μη διατρέχει κίνδυνο. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε δεύτερη φιάλη υγραερίου,

δειτε ακομα