Βίντεο από τα πρώτα λεπτά της τραγωδίας στα Τέμπη: Νέες εικόνες.

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ήρθε στη δημοσιότητα το πρωί της Πέμπτης. Στο βίντεο που κατέγραψε επιβάτης του μοιραίου Intercity62 φαίνεται η κόλαση φωτιάς που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση των τρένων με κάποιον να λέει «έχει γίνει έκρηξη, το ένα τρένο έχει πέσει στο άλλο». Στο ίδιο βίντεο έχουν καταγραφεί και οι φωνές ανθρώπων που προσπαθούν να βγουν από το επιβατικό τρένο με έναν από τους επιζώντες να μιλά στο τηλέφωνο με συγγενή του και να ζητά βοήθεια.

Όσον αφορά τον ίδιο είπε, τέλος, ότι «δεν κράτησαν τα στοιχεία μου όταν πήγα με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη. Χτύπησα λίγο το χέρι μου, είμαι καλά. Πήγα στο φαρμακείο μόνο και πήρα κάτι χάπια, δεν χτύπησα πολύ».

Το βίντεο αυτό έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των συγκλονιστικών ντοκουμέντων από τη σύγκρουση των Τρένων στα Τέμπη. Κάμερα από κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή της σύγκρουσης του επιβατικού με το εμπορευματικό τρένου τα οποία βρέθηκαν στην ίδια γραμμή με τα βαγόνια να τυλίγονται στις φλόγες μετά από αυτή. Σε άλλο βίντεο διακρίνεται επιβάτης του Intercity να έχει βγει από το βαγόνι που βρισκόταν και να περπατά στο οδόστρωμα, δίπλα στα συντρίμμια, την ώρα που η φωτιά ακόμα καίει από την έκρηξη που ακολούθησε της σύγκρουσης.

δειτε ακομα

δειτε ακομα