Τέμπη: Θλίψη κατά την τελευταία αποχαιρετιστήρια τελετή του 29χρονου μηχανοδηγού με την παρουσία του πατέρα του.

Ο 29χρονος μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το Intercity 62 στα Τέμπη, Νίκος Ναλμπάντης, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στην Περαία Έδεσσας. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων. Συγγενείς και φίλοι του παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία του, καθώς είχε προηγηθεί αίτημα του πατέρα του να μεταφερθεί στην Ελλάδα για να παραστεί στην κηδεία του γιου του. Το αίτημα αυτό γίνεται δεκτό μετά από σειρά διαδικασιών και επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο πατέρας του Νίκου κρατείτο στις φυλακές Τουρκίας και του επιτράπηκε να παραστεί στην κηδεία του γιου του. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Νίκος δεν είχε υπηρεσία στο Intercity 62, αλλά βρισκόταν στα βαγόνια ως επιβάτης κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος. Ο πατέρας του Νίκου παραμένει εντός αυτοκινήτου μέχρι να βγουν όλοι οι συγγενείς από την εκκλησία. Τότε, οι αστυνομικοί τον οδηγούν εντός του ναού όπου ασπάζεται το φέρετρο του γιου του.

Ο παππούς του Νίκου ζήτησε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία στα Τέμπη. Ο Νίκος ήταν το καμάρι του παππού του και είχε αρραβωνιαστεί με τη Σόνια. Ο παππούς του εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό του εγγονού του και ζήτησε δικαιοσύνη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα