Τραγωδία στα Τέμπη: Ανησυχία για τον 20χρονο Γεράσιμο, τον μοναδικό επιζών από το πρώτο βαγόνι.

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από την τραγωδία στα Τέμπη, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, όπου οι γιατροί μάχονται για τη ζωή του. Οι γονείς του βρίσκονται στο νοσοκομείο αναμένοντας κάποια καλά νέα από τους ιατρούς. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει ανησυχητική.

«Το παιδί μου είναι στο χέρι της Παναγίας»

Η μητέρα του ελπίζει σε θαύμα και προσεύχεται για τον πρώτος της γιο. “Ο Γεράσιμος είναι στο χέρι της Παναγίας. Περιμένουμε την ενημέρωση των γιατρών κάθε μέρα, ευελπιστώντας σε ένα θαύμα”, λέει. “Το παιδί μου θέλει όλοι γύρω του να χαμογελούν, είναι ένα χαμογελαστό παιδί”. Η μητέρα του ευχαριστεί όλους όσους προσεύχονται για τον γιο της και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, 13 άνθρωποι παραμένουν στα νοσοκομεία της Λάρισας, οι οποίοι τραυματίστηκαν στη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, με τουλάχιστον τέσσερις από αυτούς να βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

56 νεκροί και ένα αδέσποτο δείγμα DNA

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκαν 56 νεκροί από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Το αρχηγείο διευκρινίζει ότι όλα τα 108 δείγματα που ελήφθησαν αντιστοιχούν στους 56 νεκρούς και μόνο ένα δείγμα που αφορά έναν αλλοδαπό δεν ήταν δυνατόν να ταυτοποιηθεί.

Τραγική αυτή ιστορία στα Τέμπη αναστατ

δειτε ακομα

δειτε ακομα