Τέμπη: Ένας 20χρονος τραυματίας αγόρασε έναν ειδικό νάρθηκα από την τσέπη του.

Ο Άγγελος Φανουράκης, ένας 20χρονος επιζών από το βαγόνι νούμερο 2 της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη, περιγράφει τα όσα βίωσε τη στιγμή της τραγωδίας.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Live News», ο 20χρονος μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Ήμουν στο βαγόνι νούμερο 2, τέταρτο κατά σειρά. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, είδαμε μια μεγάλη λάμψη από τη φωτιά και μετά ακολούθησε ένα μικρό κενό. Έπειτα, το βαγόνι εκτροχιάστηκε και όλα μαύρισαν. Ήμασταν τρία άτομα μέσα στο βαγόνι αυτό και βρεθήκαμε εκτός από τις θέσεις μας», εξήγησε ο Φανουράκης.

Συνέχισε λέγοντας: «Βρεθήκαμε στο βαγόνι με τα υπόλοιπα παιδιά, πετάξαμε τις βαλίτσες και μετά κρεμαστήκαμε και πηδήξαμε. Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο, χτύπησα κάτω δεξιά τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα».

Πλήρωσε μόνος του τον ειδικό νάρθηκα για τη μέση του

Ο Φανουράκης εξήγησε ότι αναγκάστηκε να πληρώσει τον ειδικό νάρθηκα για τα κατάγματα που υπέστη στη μέση από τη σύγκρουση των τρένων από την τσέπη του. «Πλήρωσα μόνος μου τον κηδεμόνα γιατί αλλιώς δεν θα τον έπαιρνα. Ήμουν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν και με φρόντισαν πάρα πολύ καλά. Το εξάρτημα που χρειαζόμουν για τη μέση μου έπρεπε να αγοραστεί από ιδιώτη», εξήγησε.

δειτε ακομα