Τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού για το 2024 αναρτήθηκαν! Ρίξτε μια ματιά αν είστε μέσα! [vid]

Σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου, αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025 από τη ΔΥΠΑ. Μπορείτε να τους βρείτε στην ιστοσελίδα www.dypa.gov.gr.

Οι προσωρινοί πίνακες αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Φέτος υποβλήθηκαν 536.000 αιτήσεις για 930.000 επιταγές, σημειώνοντας νέο ρεκόρ συμμετοχής.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν μία ένσταση κατά των αποτελεσμάτων μέχρι τη Δευτέρα 24 Ιουνίου. Κάντε την υποβολή σας αποκλειστικά μέσω του gov.gr στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/koinonikos-tourismos

Η διαδρομή για την υποβολή των ενστάσεων είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού (ΔΥΠΑ).

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Οι δικαιούχοι που υποβάλλουν ηλεκτρονική ένσταση πρέπει να αιτιολογήσουν την ένστασή τους και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για υποστήριξη των ισχυρισμών τους. Η προσκόμιση δικαιολογητικών απαιτείται σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αφορά σε αυτοεξερευνημένα στοιχεία, όπως αυτά της φορολογικής δήλωσης.

Οι δικαιούχοι πρέπει να εξετάσουν τη Δημόσια Πρόσκληση για τις οδηγίες σχετικά με την υποβολή δικαιολογητικών: https://www.dypa.gov.gr/storage/kinonikos-turismos-2024-2025/dhmosia-prosklhsh-kt-2024-2025-diaugia.pdf

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν θα εξεταστούν. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

Η επιδότηση παραμένει αυξημένη κατά 20% για τον Αύγουστο, καθώς και για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Τέλος, να θυμάστε ότι καλούμενοι να απολαύσετε έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα σε συνεννόηση με τον πάροχο, με μικρή συμμετοχή. Σε ορισμένες περιοχές όπως Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω, Σάμο και άλλες, οι διανυκτερεύσεις μπορεί να φθάνουν μέχρι και 12 δωρεάν.

δειτε ακομα

δειτε ακομα