Σύντροφος Καραϊβάζ: «Η φονική επιθεσία του Γιώργου υπήρξε επίθεση κατά της ελευθερίας»

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου, σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, αναφέρθηκε την Παρασκευή (28/04) στα παλαιότερα βράδια που συνόδευε τον δημοσιογράφο, όταν συνεργαζόταν με την Αγγελική Νικολούλη.

«Πολλές φορές, τις Παρασκευές βράδυ, πηγαίναμε μαζί εκεί, όταν ήμασταν νεότεροι και ζωγραφίσαμε τα όνειρά μας, μέχρι που ήρθε η ατυχισμένη ημέρα που ο Γιώργος δεν επέστρεψε στο σπίτι μας. Είναι δύσκολο αυτό που βιώνω τώρα, μου θυμίζει εκείνη την ημέρα», είπε η ίδια στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” στο MEGA.

Αυτή η αναδρομή συγκίνησε την Αγγελική Νικολούλη. «Πραγματικά ταραχτής, ξαναζήσατε αυτήν την περίοδο. Ανέκφρασα την ανάμνηση, συγνώμη», δήλωσε η δημοσιογράφος, προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά της.

Στη συνέχεια, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ ευχαρίστησε την αστυνομία, ενώ ελπίζει πως οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου θα συλληφθούν και θα φυλακιστούν. «Για εμένα δεν αλλάζει τίποτα, ο Γιώργος θα λείψει, τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει πίσω», τόνισε προσιτά.

Επιπλέον, η Στάθα Αλεξανδροπούλου είπε: «Ο Γιώργος ήταν επαναστάτης και παρέμεινε ένα μεγάλο παιδί, με μεγάλη καριέρα, αλλά πάντα επαναστάτης. Βοήθησε την Ελληνική Αστυνομία στον εκδημοκρατισμό της. Ο Γιώργος ήταν βαθιά δημοκρατικός. Πιστεύω ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα προσπαθήσει το καλύτερο και βλέπω ότι έχει προσπαθήσει για δύο χρόνια. Πιστεύω ότι θα βρούμε τους ηθικούς ενόχους. Η δολοφονία του Γιώργου ήταν μια επίθεση στην ελευθερία».

δειτε ακομα

δειτε ακομα