Συντάξεις Ιουλίου 2024: Ποιοι θα πάνε από τώρα στα ATM λόγω Αγίου Πνεύματος

Από σήμερα το απόγευμα αρχίζει η πληρωμή των συντάξεων για τον μήνα Ιούλιο στους λογαριασμούς των δικαιούχων, τόσο των κύριων όσο και των επικουρικών συντάξεων.

Σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η πίστωση αφορά τους ασφαλισμένους που έχουν ασφαλιστεί στα παλιά ταμεία των μη μισθωτών της ΟΑΕΕ, του ΟΓΑ και του ΕΤΑΑ.

Επιπλέον, σήμερα ξεκινάει και η καταβολή των κύριων συντάξεων που αφορούν στη σύσταση του e-ΕΦΚΑ και μετά, σύμφωνα με το ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για τους συνταξιούχους μισθωτών και μη μισθωτών από το 2017 και μετά, καθώς και όλων των επικουρικών συντάξεων του ιδιωτικού τομέα. Η πληρωμή αυτών των συντάξεων προγραμματίζεται επίσημα για την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024.

Είναι καλό να αναφερθεί ότι η πίστωση αυτών των ποσών αρχίζει σήμερα και όχι τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, διότι τη Δευτέρα οι τράπεζες θα είναι κλειστές λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Οι επόμενες πληρωμές για τις συντάξεις Ιουλίου 2024

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 το απόγευμα θα πιστωθούν τα ποσά των κύριων συντάξεων των παλιών ταμείων μισθωτών όπως του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ορισμένων τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ και άλλων, καθώς και των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Δημοσίου. Η επίσημη καταβολή αυτών των ποσών θα γίνει την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα