Σύμη: Ανατροπή με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC – Φωτογραφία τον δείχνει ζωντανό

Φαίνεται ότι προκύπτει νέα εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ από τη Σύμη. Ένα στιγμιότυπο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Mega δείχνει τον Βρετανό παρουσιαστή να περπατά σε επικίνδυνη διαδρομή, κρατώντας μια ομπρέλα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν προσεκτικά τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας στην παραλία του Αγίου Νικολάου, όπου ξεκίνησε η διαδρομή του. Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της συζύγου του. Στο πλάνο από την κάμερα, ο παρουσιαστής του BBC περνά από ένα εστιατόριο κρατώντας μια ομπρέλα για τον ήλιο. Ωστόσο, μετά από εκεί χάθηκαν τα ίχνη του.

Επιπλέον, δύτες συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Έχουν ενεργοποιηθεί ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, drones και ελικόπτερα για να ερευνήσουν την περιοχή.

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο ενημέρωσης, η επιχείρηση διάσωσης διακόπηκε προσωρινά την Πέμπτη και επανήλθε με ενισχύσεις την Παρασκευή. Οι έρευνες εστιάζονται στην περιοχή Πέδι της Σύμης, όπου μια γυναίκα δήλωσε ότι είδε τον παρουσιαστή.

Ο αντιδήμαρχος της Σύμης αναφέρθηκε στη συμμετοχή δυτών στις έρευνες και τη βοήθεια του Λιμενικού Σώματος στις αναζητήσεις. Η προσπάθεια συνεχίζεται με συνεχή ανανεωμένη προσπάθεια.

δειτε ακομα

δειτε ακομα