Σε όλους τους δρόμους της Ελλάδας: Το “Ποτάμι Οργής” για τα Τέμπη – Βίντεο και εικόνες.

Σήμερα πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα 24ωρη απεργία που εξαγγέλλει η ΑΔΕΔΥ και τα εργατικά συνδικάτα. Οι δρόμοι γεμίζουν με εργαζόμενους, φοιτητές και μαθητές, με μαζική συμμετοχή στις πλατείες των μεγάλων πόλεων. Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται πορεία με πανό και μαύρα μπαλόνια για το δυστύχημα στα Τέμπη. Εργαζόμενοι στον ΟΣΕ απεργούν για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα και για να αποδοθούν ευθύνες για το δυστύχημα που ήταν προδιαγεγραμμένο.

thessaloniki

thessaloniki

thessaloniki

thessaloniki

thessaloniki

thessaloniki apergia

Στη Λάρισα, πραγματοποιείται μια μεγάλη συγκέντρωση με τη συμμετοχή μαθητών, νέων και εργαζομένων στο πλαίσιο της απεργίας, που έχει μετατραπεί σε διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη. Οι μαθητές διεκδικούν την αποκάλυψη των ευθυνών για το ατύχημα και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα με πανό και συνθήματα, όπως «η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί» και «δεν θα αφήσουμε αυτό το έγκλημα να ξανασυμβεί».

Η Πάτρα είναι δυναμικά παρούσα στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, συνδικάτων και εργατικών κέντρων, με ολόκληρη την πόλη να έχει βγει στους δρόμους και να ζητά την απόδοση ευθυνών για την πολύνεκρη τραγωδία.

Μαζική συγκέντρωση και πορεία στα Χανιά

Συνδικαλιστικοί οργανισμοί, εργαζόμενοι, φοιτητές και μαθητές συμμετείχαν σήμερα σε μαζική διαδήλωση στα Χανιά, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, ζητώντας την ανάληψη ευθύνης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της σύγκρουσης. Η διαμαρτυρία ξεκίνησε από τη Δημοτική Αγορά και κατέληξε σε πορεία στο κέντρο της πόλης.

Δυναμικό παρών του κόσμου και στη Λέσβο με τους κατοίκους κυριολεκτικά να μην χωρούν στην πλατεία Σαπφούς.

plateiapantou1

plateiapaidia3 https://twitter.com/TNotabook/status/1633398456902463488

Στην Πρέβεζα, ο κόσμος είναι πολύς

δειτε ακομα

δειτε ακομα