Άνθρωποι αναζητούν την 27χρονη στην Κω – Βρέθηκε το κινητό της χωρίς την κάρτα SIM

Συνεχίζεται η αγωνία για την αναζήτηση της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω. Χθες, βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, κοντά στο σημείο που είχε εκπέμψει το τελευταίο σήμα τους, αλλά οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της δεν είχαν επιτυχία.

Ο σύντροφός της ενημέρωσε εχθές βράδυ ότι την Κυριακή θα φθάσει στο νησί η μητέρα της αγνοούμενης μαζί με μια ομάδα αναζήτησης.

Συνεχίζεται η αγωνία για την αναζήτηση της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω. Χθες, βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, κοντά στο σημείο που είχε εκπέμψει το τελευταίο σήμα τους, αλλά οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της δεν είχαν επιτυχία. Παράλληλα, σήμερα φθάνει στην Κω η μητέρα της αγνοούμενης από την Πολωνία μαζί με μια ομάδα ντετέκτιβ για να βοηθήσουν στην αναζήτηση της κοπέλας. Το βράδυ του Σαββάτου, ο σύντροφός της Αναστάζιας ανακοίνωσε στο Facebook:

«Αύριο (σ.σ. σήμερα, Κυριακή) μαζί με τη μαμά της Αναστάζιας και μια ομάδα ντετέκτιβ θα αναζητήσουμε την Αναστάζια. Εάν κάποιος θέλει να μας βοηθήσει στην αναζήτησή της ή γνωρίζει ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας. Ο κάθε ώρα μετράει! Παρακαλώ κοινοποιήστε όπου μπορείτε».

δειτε ακομα

δειτε ακομα