Στάση εργασίας στα ΜΜΜ 20/4 – Ποιες ώρες δεν έχει δρομολόγια

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ πραγματοποιούν στάση εργασίας για ακόμη μια μέρα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το τρόλεϊ στην πόλη της Αθήνας σε κάποιες ώρες, λόγω της συγκέντρωσής τους σε συνέλευση την Πέμπτη, 20 Απριλίου, το μεσημέρι.

Επισημαίνεται ότι τα τρόλεϊ θα σταματήσουν να λειτουργούν από τις 13:00 έως τις 16:00. Ωστόσο, οι επιβάτες που χρησιμοποιούν αυτό το μέσο μετακίνησης πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους, αφού η απόσυρση των οχημάτων έχει ήδη ξεκινήσει από τις 10:00 π.μ. και η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί μετά τις 17:00.

Η συνέλευση στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι πραγματοποιείται στο αμαξοστάσιο Αττικής και προέκυψε από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ. Σκοπός της είναι να πραγματοποιηθεί οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για την εργασία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι είχαν πραγματοποιήσει και στάση εργασίας πριν από μερικές ημέρες, συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ζητώντας την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και της κυβέρνησης υποσχόμενοι, ταυτόχρονα, ασφαλείς, σύγχρονες και υψηλής ποιότητας συγκοινωνίες για όλους με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν στάσεις εργασίας καθ’ όλη την προηγούμενη εβδομάδα, από τη Μεγάλη Εβδομάδα και μετά.

δειτε ακομα