Σοφός: Η Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Λύτρα [vid]

Σας μεταφέρω λοιπόν την ιστορία της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μιας αξιόλογης δικηγόρου και μητέρας, που δεν είχε την τύχη να αποφύγει το βαρύ τραυματισμό από τις επιθέσεις του Απόστολου Λύτρα. Αυτό επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της, Θέμης Σοφός, εκφράζοντας τη λύπη του και καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του Λύτρα, η οποία δεν ανταποκρίνεται σε ηθικά πρότυπα.

Ο κ. Σοφός επεσήμανε το γεγονός ότι ο Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Εξάλλου, υπογράμμισε πως οι αλήθειες πρέπει να αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στο σοβαρό περιστατικό των 30 μπουνιών που δέχτηκε η Πολυζωγοπούλου, ενώ επισήμανε την αναγκαιότητα αποκάλυψης της αλήθειας.

Ανέφερε επίσης ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της με σθένος και έθεσε ένα ερώτημα προς τον Λύτρα: «Αφού σου απαγορεύεται η μετοίκηση, γιατί κρατάς τα κλειδιά σου;».

Τέλος, ο Σοφός αναφέρθηκε στη σημαντική στάση που τήρησε η Πολυζωγοπούλου, τονίζοντας πως η ανάληψη ευθυνών απαιτεί επίσης συνεπή συμπεριφορά. Αν η συγνώμη δεν συνοδεύεται από κατάλληλη συμπεριφορά, η αντίδραση προς αυτήν θα είναι ανάλογη», κατέληξε ο δικηγόρος της κ. Πολυζωγοπούλου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα