Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου στη Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 36χρονου.

Στη Θεσσαλονίκη, ένας 36χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 9χρονου αγοριού. Οι πράξεις φαίνεται να τελέστηκαν τον Μάρτιο του 2021, στον Εύοσμο, και καταγγέλθηκαν στην αστυνομία όταν ο ανήλικος (11 ετών σήμερα) εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του όσα είχαν συμβεί. Στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, ο ανήλικος εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, επιβεβαιώνοντας την καταγγελία του. Το θύμα είναι ανιψιός της (πρώην) συντρόφου του 36χρονου και λόγω αυτή της σχέσης μπαινόβγαινε συχνά στο σπίτι της θείας του.

Ο κατηγορούμενος παρέμενε άφαντος για αρκετό καιρό, αναζητούμενος για εμπλοκή σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών. Τελικά, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, που του πέρασαν χειροπέδες. Κρατείται τόσο για την υπόθεση με τον ανήλικο, για την οποία παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, όσο και για την καταδικαστική απόφαση, την οποία θα πρέπει να εκτίσει.

Για να επιβραβεύσει το αγόρι, ο 36χρονος του έδωσε να καπνίσει κάνναβη. Η είδηση αυτή έχει σοκάρει το κοινό και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Η αστυνομία ερευνά περαιτέρω την υπόθεση και προσπαθεί να βρει περισσότερες λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα. Το θύμα υποβλήθηκε σε εξέταση από παιδοψυχολόγο, επιβεβαιώνοντας την καταγγελία του.

Η είδηση συνοδεύεται από μια εικόνα παιδιών που παίζουν στο πάρκο, ενώ υπάρχει και ένα βίντεο που δείχνει την αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του κατηγορούμενου.

δειτε ακομα