Σαντορίνη: Αποκαλύφθηκε κύκλωμα πορνείας με χρήση ροζ ιστοσελίδας και μοντέλων – Αναζητούν τον «Pablo»

 

Η αστυνομία στη Σαντορίνη ανέκοψε ένα κύκλωμα πορνείας που διέθετε γυναίκες μέσω διαφημίσεων σε μια ροζ ιστοσελίδα, συλλαμβάνοντας πέντε και αναγνωρίζοντας τουλάχιστον τρία ακόμα άτομα που συμμετείχαν στο σχήμα.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, με έφοδο σε ξενοδοχείο του νησιού που δίνονταν ραντεβού οι εκδιδόμενες γυναίκες. Η έρευνα ξεκίνησε αφού υπήρξε καταγγελία για κλοπή 2.400 ευρώ από ένα ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις, το κύκλωμα λειτούργησε εντός ενός ευρύτερου ρητού συστήματος με συγκεκριμένους ρόλους για τα μέλη του. Ένα από τα μέλη του κύκλου λειτουργούσε ως αρχηγός και είχε το μυστικό ψευδώνυμο «Pablo» που δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί. Ο αρχηγικός ρόλος ήταν ιδιοκτήτης παράνομου γραφείου ερωτικών συναντήσεων, το οποίο διαφημίζοταν μέσω ιστοσελίδας. Αυτός ο ιδιοκτήτης παρακολουθούσε και εντόπιζε τις γυναίκες και τις φωτογραφίες τους με το ψευδώνυμο τους και την τοποθεσία όπου δραστηριοποιούνταν δημοσιεύονταν στην ιστοσελίδα.

Άλλο ένα μέλος του κύκλου ήταν ο σύζυγος του αρχηγού, που οργάνωνε τις συναντήσεις των πελατών και καθόριζε τη χρηματική αμοιβή για τις υπηρεσίες. Τρίτο μέλος της ομάδας είχε ως ρόλο τη διάθεση δωματίων για τις εκδιδόμενες γυναίκες σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία, ενώ το τέταρτο μέλος χρειαζόταν για τη μεταφορά των εκάστοτε πελατών.

Εκτός από τα πιο πάνω, βρίσκεται εν ψυχρώ κατηγορούμενος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που παρείχε στέγη για τη διεξαγωγή ερωτικών συναντήσεων. Τέλος, υπάρχουν και τρεις γυναίκες που ήταν μέλη της οργάνωσης και οι οποίες ήταν προσωρινοί χρήστες υπηρεσιών παρεχόμενων από τους πελάτες τους.

Ως αποτέλεσμα της αστυνομικής επιχείρησης και των επακόλουθων ερευνών, βρέθηκαν και αποσχίσθηκαν 4.680 ευρώ και 205 λίρες Αγγλίας, 5 κινητά τηλέφωνα και ένα σημειωματάριο που περιείχε ημέρες και ποσά από τις συναντήσεις.

δειτε ακομα

δειτε ακομα