Σάκης Αρναούτογλου για Πρωτομαγιά: Άστατος καιρός και έπονται βροχές, οι περιοχές

Σήμερα, η Πέμπτη, ο καιρός θα έχει αρκετή ηλιοφάνεια και θα φαίνονται τοπικά φαινόμενα. Ωστόσο, στην Πρωτομαγιά θα έχει συννεφιά από το πρωί, στη Δυτική Ελλάδα, μαζί με μερικές κάποιες βροχές σε ορισμένες περιοχές και κατόπιν, θα υπάρξουν περιοδικά πέρασματα βροχής στις ηπειρωτικές περιοχές. Επιπλέον, σύμφωνα με το πρόγνωση του καιρού από τον κ. Αρναούτογλου, ο καιρός θα είναι ασταθής και από την Τρίτη και στο εξής, θα υπάρχουν πολλές βροχές.

Παρ’ όλα αυτά, το πρωί της Πέμπτης, θα έχουμε βροχή στις ανατολικές περιοχές της Θράκης, στα νησιωτικά της ανατολικά, μέχρι και το Καστελόριζο. Στον υπόλοιπο κεντρικό και δυτικό τομέα της Ελλάδας, θα έχουμε ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι και μετά, θα έχουμε ένα νέο πέρασμα βροχής στις βορειοανατολικές περιοχές.

Την βραδινή ώρα, η συννεφιά θα παραμείνει στις βορειοανατολικές περιοχές, ενώ η ξαστεριά θα κυριαρχήσει στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 21 βαθμούς στα κεντρικά, 12 με 19 βαθμούς στα βόρεια και 19 βαθμούς στα νότια.

Στην Αττική, το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια και πρόσκαιρες συννεφιές στις βορειοανατολικές περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε ηλιοφάνεια το πρωί και σύννεφα από το μεσημέρι με κάποιες βροχές στα ορεινά της Χαλκιδικής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Αύριο, την Παρασκευή, θα έχουμε νεφώσεις από τις περιοχές της Καβάλας, Χαλκιδικής, Εύβοιας και ανατολικής Αττικής με παροδικές τοπικές βροχές.

Το Σάββατο θα έχουμε καλό καιρό και το απόγευμα θα υπάρχει μια μικρή αστάθεια στη Μακεδονία.

Την Κυριακή, ο καιρός θα επιδεινωθεί και θα έχουμε αστάθεια στη Θράκη, Μακεδονία και Πελοπόννησο, κυρίως στο εσωτερικό των νομών.

Αναλυτικότερος προγνωστικός χάρτης του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

δειτε ακομα