Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στις περιοχές με μπόρες και καταιγίδες – Πρόγνωση μέχρι τις 19 Μαρτίου.

Την Παρασκευή θα ξεκινήσει με συννεφιά στα δυτικά και ηλιοφάνεια στα κεντρικά, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. Από το μεσημέρι και μετά, θα συννεφιάζει στις περισσότερες περιοχές και στα δυτικά-ΒΔ της χώρας θα ξεκινήσουν οι βροχές. Μπόρες θα έχουμε και στην Πελοπόννησο και το βράδυ σε Ήπειρο, Στερεά, Θεσσαλία και Μακεδονία.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 22 βαθμούς στα κεντρικά, τους 14 με 20 στα βόρεια και στους 23 στα νότια. Στην Αττική, θα έχουμε συννεφιές και το βράδυ λίγες πιθανότητες για βροχές, με θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και μπόρες το βράδυ με νοτιάδες έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε βροχές στα δυτικά και στα ΒΑ της χώρας, ενώ την Κυριακή θα πνέουν βοριάδες και θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα. Κάποιες μπόρες θα έχουμε στην αν.Στερέα και τα βόρεια της Αττικής. Τη Δευτέρα θα έχουμε ψύχρα και ηλιοφάνεια και σύννεφα σε Πελοπόννησο και Κρήτη και την Τρίτη θα έχουμε νέο πέρασμα με συννεφιές.

Στις 15 Μαρτίου θα έχουμε καλές θερμοκρασίες, στις 16-17/3 θα έχουμε εκ νέου ψύχρα και στις 18 με 19 Μαρτίου θα έχουμε πάλι καλές θερμοκρασίες με ανοιξιάτικα επίπεδα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στο https://www.youtube.com/watch?v=AGBLdndgDao.

δειτε ακομα