Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Πρωτομαγιά – Τα πρώτα σενάρια

Νέο πέρασμα από βροχές και καταιγίδες την Τρίτη με τον Σάκη Αρναούτογλου να σημειώνει ότι φαινόμενα θα έχουμε στα ΒΑ της χώρας. Ειδικότερα από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε βροχές σε Θράκη και ΒΑ νησιωτικά. Μπόρες θα έχουμε και στα δυτικά τμήματα, ενώ από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα ενταθούν στα βόρεια και τα ΒΑ της Ελλάδας. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουμε έντονες συννεφιές και το βράδυ βροχές θα έχουμε στη Θράκη, στα νησιά του ΒΔ Αιγαίου και στα Δυτικά. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στους 25 βαθμούς στα κεντρικά, στους 25 στα νότια στους 16 με 23 στα βόρεια και στους 19 στα δυτικά.

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί με λίγες συννεφιές το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε λιακάδα από το πρωί αλλά από το μεσημέρι θα γίνει άστατος με διάσπαρτες μπόρες. Η θερμοκρασία από 11 εως 21 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε άστατο επίσης καιρό με βροχές στα ΒΑ τμήματα και στα ΝΔ της Πελοποννησου. Οι άνεμοι ωστόσο στα ορεινά ηπειρωτικά θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.

Την Πέμπτη θα έχουμε μόνο ηλιοφάνεια και καλό καιρό και την Παρασκευή επίσης θα κυριαρχήσει ο ήλιος.

Το Σάββατο θα έχουμε καλές καιρικές συνθήκες και συννεφιές στα βόρεια με μπόρες και καταιγίδες.

Την Πρωτομαγιά πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου έχουμε πολλά σενάρια με πολλές βροχές και κάποια άλλα από τις 2 Μαΐου.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

δειτε ακομα