Σάκης Αρναούτογλου: Η χάρτα με τις καταιγίδες και τις βροχές.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός θα είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας τις επόμενες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, αναμένονται μπόρες και καταιγίδες στο ανατολικό νησιωτικό Αιγαίο, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα βελτιωθεί ο καιρός. Το βράδυ, αναμένονται βροχές στα βορειοανατολικά και συννεφιές στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 21 βαθμούς στα κεντρικά, σε 13-21 βαθμούς στα βόρεια και στους 22 βαθμούς στα νότια. Στην Αττική, αναμένονται συννεφιές το πρωί και ηλιοφάνεια από το μεσημέρι, με θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται ηλιοφάνεια το πρωί και παροδικές μπόρες στα ορεινά ανατολικά από το μεσημέρι, με θερμοκρασία από 12 έως 9 βαθμούς.

Την Κυριακή αναμένεται άστατος και πιο ψυχρός καιρός, με πιθανότητα για φαινόμενα στα ανατολικά και τα δυτικά. Τη Δευτέρα, ο καιρός ανοίγει αρκετά, ενώ την Τρίτη αναμένεται περισσότερη συννεφιά χωρίς όμως φαινόμενα. Την Τετάρτη, αναμένονται αξιόλογες βροχές στα δυτικά και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και ΒΔ Ελλάδας.

δειτε ακομα