Σάκης Αρναούτογλου: Αύξηση της θερμοκρασίας – Πού θα παρατηρηθούν 24άρια.

Σήμερα η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει στην υπόλοιπη χώρα, ενώ στη Δυτική Ελλάδα θα υπάρχουν σύννεφα και πιθανότητα βροχών. Τη νύχτα θα επικρατήσει ξαστεριά και οι θερμοκρασίες αναμένεται να φτάσουν τους 21 βαθμούς στα κεντρικά, 17-20 βαθμούς στα βόρεια και 20 βαθμούς στα νότια.

Στην Αττική θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά το απόγευμα, ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 9 έως 19 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν τοπικές ομίχλες το πρωί και αρκετή ηλιοφάνεια στη συνέχεια, με θερμοκρασίες από 9 έως 18 βαθμούς.

Αύριο αναμένεται να υπάρξουν αρκετά σύννεφα σε ολόκληρη τη χώρα, με πιθανότητα φαινομένων σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει ίσως και τους 23-24 βαθμούς σε Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια.

Το Σάββατο θα υπάρξουν βροχές στη βόρεια Ελλάδα και στα δυτικά ορεινά, με πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ. Την Κυριακή θα υπάρξει ένα νέο πέρασμα από βοριάδες με μπόρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και νέα πτώση της θερμοκρασίας. Τη Δευτέρα στο Αιγαίο θα ενισχυθούν οι βοριάδες εντάσεως 7 με 8 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου στο παρακάτω link:

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα