Εκδίκηση πορνό στη Ρόδο: Ένας άνδρας βιντεοσκόπησε μια 13χρονη κοπέλα και έστειλε το βίντεο σε όλους τους μαθητές του σχολείου!

Δύο ανήλικοι μαθητές Γυμνασίου στη Ρόδο κατηγορούνται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Ένα αγόρι 14 ετών και ένα κορίτσι εμπλέκονται στην υπόθεση, καθώς ο πρώτος κατέγραψε στο κινητό του τηλέφωνο την ερωτική συνεύρεση με μία 13χρονη κοπέλα, ύστερα από προτροπή της κοπέλας που εμπλέκεται στην υπόθεση, και στη συνέχεια δημοσίευσε τα βίντεο στο Διαδίκτυο. Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά την κυκλοφορία των επτά βίντεο στα κινητά συμμαθητών και καθηγητών. Στην υπόθεση εμπλέκεται και μια κοπέλα, συμμαθήτρια του αγοριού, η οποία φέρεται να τον δελέασε να βιντεοσκοπήσει την 13χρονη και να της στείλει τα βίντεο έναντι αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ. Τα βίντεο κυκλοφόρησαν στους μαθητές του σχολείου και στα social media. Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση.Στις 24 Φεβρουαρίου 2023 έγινε ένα αδίκημα, το οποίο φέρεται να διαπιστώθηκε στις 8 Μαρτίου 2023. Η εισαγγελική παραγγελία δόθηκε δύο μέρες αργότερα από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ήδη έχει ξεκινήσει μια προκαταρκτική έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου για τη διαπίστωση του αδικήματος. Το θύμα έχει ήδη δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου από την περασμένη Πέμπτη.

Ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε για το περιστατικό από μια σχολική σύμβουλο κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Η ανήλικη κλήθηκε από τον διευθυντή και ενημέρωσε για το τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν οι γονείς της και η Εισαγγελία. Η Εισαγγελία ξεκίνησε τη διαδικασία έρευνας από την Ασφάλεια και κατάσχεσης κινητών τηλεφώνων και ελέγχου τους από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

δειτε ακομα