Συγκλονίζει η ιστορία του Γεράσιμου από το τραγικό τρένο στα Τέμπη

Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του προσφάτως συγκρουσθέντος επιβατικού τρένου στα Τέμπη, Γεράσιμος Ιάσονα Γεωργιάδης, αφήνει την Ελλάδα για να συνεχίσει το ταξίδι της ζωής του. Μεταφέρθηκε σε ένα εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου προετοιμάζεται για την ανάρρωσή του.

Μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ, ο Γεράσιμος δείχνει σημάδια βελτίωσης, αλλά η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Συνοδευόμενος από τον αδελφό του, αναχώρησε προς το Ανόβερο. Παράλληλα, οι γονείς του ακολούθησαν με ένα διαφορετικό αεροσκάφος.

Η θεία του Γεράσιμου ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook και εξέφρασε τις ευχές της για ένα ασφαλές ταξίδι. Θεώρησε ότι με τη βοήθεια της Παναγίας και της υποστήριξης των φίλων της θα μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι της ζωής της.

Οι γονείς του Γεράσιμου είναι αισιόδοξοι και ελπίζουν σε θαύμα. Ευχαριστούν όλους όσους προσεύχονται για την ανάρρωση του γιου τους.

Αυτήν την στιγμή επικεντρώνονται στη φροντίδα του παιδιού τους, ενώ ευχαριστούν τους γιατρούς και όσους εκφράζουν τη συμπαράστασή τους.

δειτε ακομα