Πύλος: Αποκαλύπτονται εικόνες από την περιοχή του ναυαγίου από το BBC

 

Για πρώτη φορά, το BBC φέρνει στο φως της δημοσιότητας εικόνες από την περιοχή όπου συνέβη το τραγικό ναυάγιο στον κόλπο της Πύλου, όπου δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Τα πλάνα αυτά δείχνουν τις δραματικές προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων μεταναστών στη θάλασσα.

Οι εικόνες τραβήχτηκαν από έναν επιβάτη στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Beyond την περασμένη Τετάρτη και δείχνουν παραπλέοντα σκάφη και ένα ελικόπτερο να συμμετέχουν στις έρευνες για τους αγνοούμενους στον κόλπο της Πύλου.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων στη θαλάσσια περιοχή με τη συμμετοχή πλοιαρίων του Πολεμικού Ναυτικού και των Λιμενικών αρχών. Μετά από δύο ημέρες έρευνας, δεν έχει εντοπιστεί κανένας επιβάτης. Οι αρμόδιοι φοβούνται ότι αυτό είναι το πιο πολύνεκρο ναυάγιο στη Μεσόγειο, αλλά κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πόσοι άνθρωποι επέβαιναν στο αλιευτικό σκάφος.

Το BBC είχε πρόσβαση σε αυτό το υλικό, που είχε τραβηχτεί από έναν επιβάτη του Celebrity Beyond, το οποίο περνούσε κοντά από την περιοχή του ναυαγίου. Οι εικόνες είναι ένας συγκλονιστικός μαρτυρικός λόγος για την τραγωδία που συνέβη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα