Πτολεμαΐδα: 42χρονη γυναίκα χάνει τόσο τον σύζυγό της όσο και το μωρό της σε λίγο χρονικό διάστημα – Συγκλονιστικές καταθέσεις του πατέρα πριν από 7 μήνες

Μια ανείπωτη τραγωδία βιώνει μια 42χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα, η οποία σε λίγα λεπτά χάνει το 7,5 μηνών βρέφος της και τον σύζυγό της.

Η 42χρονη γυναίκα μιλά στο MEGA και συγκλονίζει. “Όταν μου ανακοίνωσαν ότι το μωρό μου πέθανε, λαμβάνω τηλεφώνημα από το Θεαγένειο ότι ο σύζυγός μου έχασε τη ζωή του,” αναφέρει η μητέρα. Το μωρό της, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

“Το πήγα καθώς αντιμετωπιζε δύστροπη αναπνευστική νόσο και μου λένε ότι θα το διασωληνώσουν. Ήμασταν ενημερωμένοι ότι υπήρχαν προβλήματα και τότε μου ανακοινώνουν ότι το μωρό μου πέθανε,” αναφέρει η μητέρα.

Η μοίρα της όμως επιφυλάσσει άλλο ένα πλήγμα. Αμέσως μετά τον θάνατο του μωρού της, λαμβάνει κλήση από το Θεαγένειο με ανακοίνωση ότι ο άνδρας της είχε πεθάνει. Κι αυτός αντιμετωπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. “Καρκίνος, σταδιο έξαρσης. Τίποτα, πριν από 15 μέρες το μάθαμε. Αντιληπτό,” επισημαίνει η σύζυγος.

Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους – “Το μωρό γεννήθηκε χωρίς καρδιακή παλμίωση”

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News στο Mega, πριν από επτά μήνες η ιστορία της οικογένειας είχε συγκινήσει. Τον Ιούλιο του 2023, ΕΚΑΒ και αστυνομία είχαν διοργανώσει μεγάλη δράση για να μεταφέρουν τότε τη μητέρα και το μωρό από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη. Το μωρό είχε γεννηθεί χωρίς καρδιακή παλμίωση και διοργανώθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να παραμείνει ζωντανό μετά τη γέννηση.

Περιγράφοντας τη στιγμή που η σύζυγός του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και τα κρίσιμα λεπτά της μεταφοράς του μωρού στη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας του μωρού, είχε αναφέρει τότε στην ΕΡΤ: “Η σύζυγός μου με ενημέρωσε ότι ρήγματα τα υγρά και ήταν γεμάτη αίματα. Την πήρα και πηγαίναμε στο νοσοκομείο, όπου έγινε αποκόλληση πλακούντας. Το μωρό γεννήθηκε χωρίς καρδιακή παλμίωση, με επιτυχή αναζωογόνηση.”

“Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Μποδοσάκειο και στο Ιπποκράτειο αλλά και τους αστυνομικούς,” υπογραμμίζει τότε ο κ. Πέτρος Κούσης, πατέρας του μωρού, εκφράζοντας συγκίνηση.

δειτε ακομα

δειτε ακομα