Η πρώτη ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου μετά το εξιτήριο: «Είμαι καλά, το επιθυμώ και δι’ υμάς»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανάρτησε το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός είχε εισαχθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο την περασμένη Παρασκευή λόγω κορονοϊού και πήρε πρόσφατα εξιτήριο.

Ο καλλιτέχνης ακολούθησε τη φαρμακευτική αγωγή και, με τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, οι γιατροί του έδωσαν άδεια για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του και επιβεβαίωσε ότι απέχει από τον κορονοϊό για τη δεύτερη φορά και όχι για την τρίτη, όπως είχε αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης.

Το ευχαριστηριο μήνυμά του

«Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που φρόντισαν για την επιστροφή του στην υγεία, καθώς και όλους όσοι τον στήριξαν με το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Αναφέρθηκε επίσης στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, το οποίο τον φρόντισε πασχαλιάτικα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Σημείωση: Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Η πρώτη φορά ήταν τον Δεκέμβριο του 2020», έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

δειτε ακομα