Ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη μιλά για τα συνθήματα έξω από το γυμναστήριο του 44χρονου.

αν οι γονείς μιας αθλήτριας που ήταν θύμα του παιδόφιλου προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο προπονητής βίαζε κατά συρροή ανήλικες αθλήτριες του από το 2009 μέχρι το 2020, στο γυμναστήριο και στο σπίτι του. Εντοπίστηκε οπτικό υλικό στα κινητά και τους υπολογιστές του προπονητή, το οποίο αποκαλύπτει το αρρωστημένο σχέδιο του να βιάζει τα κορίτσια και να το βιντεοσκοπεί. Ο Τάε Κβον Ντο προσέγγιζε κορίτσια ηλικίας 12 με 16 ετών και τις επαινούσε για τις αθλητικές τους ικανότητες, με σκοπό να τις εντάξει στο αγωνιστικό τμήμα και να τις ασελγεί. Τρεις κοπέλες κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ τουλάχιστον δύο ακόμη κορίτσια έχουν πέσει θύματα του.

Ο προπονητής βίαζε τα κορίτσια και τα κατέστησε να πιστεύουν ότι τον ερωτεύονται. Ένα από τα θύματά του είπε ότι ένιωθε ότι ήταν ο θεός της. Επίσης, ο Τάε Κβον Ντο ασκούσε ψυχολογικό πόλεμο στα κορίτσια, λέγοντάς τους ότι αν μιλήσουν θα είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό του. Τον Μάρτιο του 2019, ο προπονητής είχε οργανώσει ένα «πιτζάμα πάρτι» στο γυμναστήριο του, όπου βρέθηκαν 15 με 20 παιδιά να κοιμούνται στον χώρο του γυμναστηρίου. Οι γονείς μιας αθλήτριας δήλωσαν ότι έπεσαν από τα σύννεφα καθώς δεν είχαν καταλάβει τη συμπεριφορά του προπονητή.

Ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη αποδέχθηκε τις κατηγορίες για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων και διαγράφηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβον Ντο. Η δράση του φέρεται να ξεκίνησε το 2009 και η Ελληνική Ομοσπονδία αντέδρασε άμεσα ζητώντας την τιμωρία του προπονητή. Υπάρχουν φόβοι ότι έχουν πέσει και άλλα κορίτσια θύματα του προπονητή και ερευνάται το κινητό και οι υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές του για περιεχόμενο σχετικό με βιασμούς. Η μητέρα ενός πρώην μαθητή του προπονητή δήλωσε ότι ήταν ιδιοκτήτης και προπονητής και πιθανότατα είχε διαμορφώσει ένα δωμάτιο στο σπίτι του για να μένει εκεί κάποιες φορές. Μια πρώην αθλήτρια δήλωσε ότι την έχουν ταράξει τα ακούσματα γιατί ο προπονητής ήταν πολύ κοντά σε αυτήν και τον θαύμαζε σαν έναν δεύτερο πατέρα.

δειτε ακομα