Ο τυχερός των 600.000 ευρώ της κλήρωσης 23/4/23 του Τζόκερ

Η τύχη χαμογέλασε σε έναν υπερτυχερό, που κέρδισε 600.000 ευρώ στην κλήρωση (2589) του Τζόκερ την Πέμπτη 23/4/2023. Στο τυχερό δελτίο, που παίχτηκε στο Χαΐδάρι, ο παίκτης βρήκε τους 5 αριθμούς και τον αριθμό Τζόκερ που κληρώθηκαν.

Όπως ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου ο ΟΠΑΠ για την κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023:

«Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2589ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των 600.000 ευρώ.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30/4/2023 είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον».

τυχερο δελτιο τζοκερ, που επεσε τζοκερ, αριθμοι τζοκερ 27 4 2023, δελτιο τυπου οπαπ

Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν στο Τζόκερ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης Τζόκερ

είναι οι εξής: 23328929 και αριθμός Τζόκερ 9.

Δείτε πώς μοιράζονται τα ποσά έπειτα από την κλήρωση του Τζόκερ στον παρακάτω πίνακα:

Τζοκερ, κληρωση τζοκερ, αποτελεσματα τζοκερ, τυχεροι αριθμοι, αριθμοι τζοκερ, 27 4 2023

Συμμετοχή στο Τζόκερ

Η Συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ επιτρέπεται:

  • μέσω Πρακτορείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και
  • μέσω Διαδικτυακών Σημείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21ο) έτος της ηλικίας τους

Επίσης, διευκρινίζεται ότι:

  • α) Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.
  • β) Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται. Η ακύρωση εκτυπωμένου Αποδεικτικού Συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση Συμμετοχής στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω των Πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του Αποδεικτικού Συμμετοχής. Αν δηλαδή το Αποδεικτικό Συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.
  • γ) Η Επιτροπή Ελέγχου, μόνο μετά τη διασφάλιση των στοιχείων και έχοντας πιστοποιήσει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, δίνει το τελικό ΟΚ για την έναρξη της κλήρωσης.

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των κληρώσεων, ακολουθείται μια σειρά από διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα:

  • 1. Οι κληρώσεις γίνονται παρουσία Ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων (ΕΚ) που αποτελείται από μέλη που ορίζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού, τα οποία πιστοποιούν ότι έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (τελική έγκριση από την Επιτροπή Ελέγχου & η διαδικασία δοκιμαστικών κληρώσεων) για το αδιάβλητο της κλήρωσης.
  • 2. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κάθε κλήρωσης πραγματοποιούνται έλεγχοι στις κληρωτίδες και στα σφαιρίδια από την Επιτροπή Κληρώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού. Πιο συγκεκριμένα, γίνονται δοκιμαστικές κληρώσεις για τον έλεγχο και των κληρωτίδων και επιλέγεται τυχαία από την ΕΚ μια από τις τρεις διαθέσιμες σειρές σφαιριδίων και τα σφαιρίδια ζυγίζονται με ζυγαριά ακριβείας, ώστε να πιστοποιείται ότι οι αποκλίσεις στο βάρους τους είναι εντός των πλαισίων που ορίζει ο κατασκευαστής.

δειτε ακομα

δειτε ακομα