Τροχαίο στον Πλαταμώνα: Ένας 19χρονος νεκρός και 6 τραυματίες από σύγκρουση ΚΤΕΛ με ΙΧ

Ένας 19χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, κοντά στον Πλαταμώνα, όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ο 19χρονος βρισκόταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε σταματήσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, όταν συνέβη η σύγκρουση με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Στο ίδιο αυτοκίνητο βρίσκονταν επίσης τρεις άνδρες 19, 22 και 34 ετών, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σύμφωνα με την πληροφορία του Open, το δυστύχημα συνέβη στη 01:30 π.μ., όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Άλλωστε, ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά στο δεύτερο αυτοκίνητο.

Επίσης, από τους έξι τραυματίες, ένας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και οι τρεις πιο ελαφρά τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας.

Σημειώνεται ότι το ΚΤΕΛ μετέφερε σε σύνολο 77 επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιό τους με άλλο υπεραστικό λεωφορείο. Ωστόσο, λόγω της σύγκρουσης, αρχικά έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα στη ΛΕΑ, ενώ αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία εξυπηρετείται από μία λωρίδα. Επίσης, ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία εναντίον του.

Δείτε ακόμη φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου

ktel1

ktel2

ktel3

δειτε ακομα