Περιορίζεται το Κύμα Κακοκαιρίας – Έδωσαν Πρόσοψη σε 7 Περιοχές όπου θα Βρέξει

Σήμερα έχουμε βροχές και καταιγίδες, αλλά συγκεκριμένες περιοχές επηρεάζονται, ενώ ταυτόχρονα ο καιρός παραμένει ζεστός.

Στις πρώτες πρωινές ώρες, έντονες βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα νότια Δωδεκάνησα.

Σε περιοχές όπως οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα νότια νησιά του ανατολικού Αιγαίου, καθώς και η ανατολική Θεσσαλία, η ανατολική Στερεά Ελλάδα και η Εύβοια, αρχικά θα υπάρχουν νεφώσεις και τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στα νοτιοανατολικά μπορεί να πέσουν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα και θα σταματήσουν μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, με ενίοτε μεγαλύτερη συγκέντρωση στα ηπειρωτικά μέρη, εκτός από την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Προειδοποιητικά, θα υπάρξει περιορισμένη ορατότητα σε ηπειρωτικές περιοχές τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα φυσούν από ανατολικές κατευθύνσεις, με εκ νέου βορειοδυτικούς στην Κρήτη 3 έως 5 μποφόρ, και τοπικά νοτιοανατολικούς 6 έως 7 στα νοτιοανατολικά. Από το απόγευμα, θα γίνουν ορατά νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα έχει σημαντική μεταβολή, φτάνοντας 18-19 βαθμούς Κελσίου, τοπικά 20.

Για λεπτομερή πρόγνωση του καιρού σήμερα, 27-2-2024, σε διαφορετικές περιοχές, διαβάστε παρακάτω:

δειτε ακομα

δειτε ακομα