Πειραιάς: Έναρξη της έκθεσης βιβλίου στο Πασαλιμάνι στις 16/6

Η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά ανοίγει τις πύλες της, για μία ακόμη χρονιά, στο Πασαλιμάνι. Από τις 16 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, καθημερινά από τις 7 έως τις 11 το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την καθιερωμένη γιορτή του βιβλίου. Φέτος, ο σταθμός του Μετρό «Δημοτικό Θέατρο» βρίσκεται μόλις λίγα τετράγωνα πριν από την «είσοδο» της έκθεσης και η πρόσβαση θα είναι ακόμη πιο εύκολη.

Στη φετινή Έκθεση Βιβλίου Πειραιά θα υπάρχουν δεκάδες περίπτερα γεμάτα βιβλία για όλες τις ηλικίες, με παλιούς και ακυκλοφόρητους τίτλους, και εκδότες από όλη την Ελλάδα, ενώ θα υπάρχουν πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς, εικαστικά δρώμενα, για τα παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στην 35η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά συμμετέχουν 38 εκδότες και βιβλιοπωλεία, ενώ η έκθεση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, και πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη και σε συνεργασία με την Ομάδα Διάσωσης ΔΕΛΤΑ.

δειτε ακομα