Πάτρα: Έκφραση θλίψης για τον πρωταθλητή στίβου Ντένις Γκιούρα – Συζήτηση για το ενδεχόμενο αερόσακου.

Στην Πάτρα θρηνείται ο θάνατος του 25χρονου δρομέα Ντένις Γκιούρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα την Τετάρτη το βράδυ. Ο Γκιούρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και κατέληξε στις μεταλλικές μπάρες στη στροφή μετά την έξοδο από το πρώτο τούνελ στο ρεύμα προς Ταμπάχανα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο αθλητής δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, ο Γκιούρας κατέληξε στο νοσοκομείο. Η έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Τροχαίας Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος. Η απώλεια του Γκιούρα βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους συναθλητές του και παράγοντες του αθλητισμού, καθώς ήταν ένας αθλητής με ήθος, σεμνότητα και εργατικότητα. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στην Αλβανία.γεται Ντένις Γκιούρα. Ο Ντένις ήταν ένας πρωταθλητής, ένας μαχητής και ένας βιοπαλαιστής. Εργαζόταν το πρωί για να βοηθήσει την οικογένειά του και μετά πηγαίνε στην προπόνηση με τον αδελφό του, Αουρέλ. Ήταν μαζί με τον προπονητή του, Γιώργο Κουβαρά, από μικρό παιδάκι. Είχε κερδίσει έξι μετάλλια σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων ενός χρυσού, δύο ασημένιων και τριών χαλκέντων.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Ντέινις Γκιούρα και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Νίκος Μπαλάσης, εξέφρασε τη συγκίνησή του στο Facebook. Τον περιέγραψε ως ένα παιδί με ήθος και πλούτο ψυχής, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίτερα τον πρωταθλητισμό για να βοηθήσει οικονομικά τον εαυτό του και την οικογένειά του. Είπε ότι ο Ντένις ήταν ένας πρωταθλητής και ένα εξαιρετικό παιδί ευγενέστατο και αγωνιστής της ζωής. Ο Ντένις έφυγε άδικα από τη ζωή μόλις στα 25 του χρόνια.

Ο Έσπερος 2004 εξέδωσε επίσης μια συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Ντένις Γκιούρα, περιγράφοντάς τον ως ένα κόσμημα ανθρώπου και αθλητή. Ο στίβος έγινε πιο φτωχός με τον άδικο χαμό του Ντένις. Η οικογένεια του στίβου είναι σε βαρύ πένθος.Ο Dennis Giouras έφυγε από τη ζωή και η στενή του οικογένεια και φίλοι βρίσκονται σε βαθιά θλίψη. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν τον πόνο τους, αλλά εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και να δώσει ο Θεός δύναμη στην οικογένειά του να ανταπεξέλθει σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Το μόνο που μπορούν να πουν είναι “Καλό παράδεισο, Dennis”.

δειτε ακομα