Ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας δήλωσε: «Την παρέδωσα στο τρένο με χαμόγελο, γιατί μου την παρέδωσαν σε λευκή σαρκοφάγο;»

Μετά την τραγωδία στα Τέμπη, η ανθρώπινη δυστυχία είναι αδιανόητη για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στο μοιραίο τρένο και για τους γονείς που δεν θα ξαναδούν τα παιδιά τους. Ανάμεσα στους 57 νεκρούς της σύγκρουσης των τρένων τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου βρισκόταν και η 19χρονη Αναστασία Παπαγγελή. Ο πατέρας της Αναστασίας ζητά μόνο να μάθει γιατί συνέβη αυτό στο παιδί του και ποιος θα του δώσει απαντήσεις.

Ο πατέρας της Αναστασίας περιγράφει πως μίλησε με τη μητέρα της και μετά από λίγα λεπτά έγινε το περιστατικό. Παρόλο που το παιδί τους δεν έρχεται πίσω, θέλει να μάθει γιατί μου το πήραν και ποιος ευθύνεται για τον τραγικό θάνατο της κόρης του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, ζητά να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσους επί χρόνια δεν έλυσαν το πρόβλημα της ασφάλειας. Πρέπει να απαντήσει το υπουργείο Μεταφορών και οι προηγούμενες κυβερνήσεις για το αν γνώριζαν ότι δεν υπήρχε σύστημα ασφαλείας και παρ’ όλα αυτά επέτρεπαν δρομολόγια με αυτά τα κινούμενα φέρετρα στα οποία έμπαιναν παιδιά.

δειτε ακομα

δειτε ακομα