Πανελλήνιες: Ξεκίνησαν οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα – Τέλος εξετάσεων στα γυμνάσια

Αυτήν την εβδομάδα έχουμε την έναρξη των εξετάσεων για τα ειδικά μαθήματα και τις αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και την ολοκλήρωση των εξετάσεων σε ΕΠΑΛ και γυμνάσια που ξεκινά από αύριο, Δευτέρα.

Ειδικά μαθήματα και αθλήματα

Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων ξεκινούν με τα Αγγλικά (Τρίτη) και συνεχίζονται με τα Γερμανικά (Τετάρτη). Ακολουθούν το Ελεύθερο (Πέμπτη) και το Γραμμικό Σχέδιο (Παρασκευή). Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων ολοκληρώνεται με την εξέταση της «Μουσικής Αντίληψη, Θεωρίας και Αρμονίας» (Σάββατο).

Στη δεύτερη εβδομάδα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (Τρίτη), Γαλλικά (Τετάρτη), Ισπανικά (Πέμπτη) και Ιταλικά (Παρασκευή).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, η εισαγωγή στις αίθουσες εξετάσεων χρειάζεται να γίνεται μέχρι τις 8:00 π.μ. για τα μαθήματα που ξεκινούν στις 8:30 π.μ. Ενώ, για άλλα μαθήματα με διαφορετικές ώρες εξέτασης, υπάρχει διαφορετική ώρα προσέλευσης.

Επιπλέον, από αύριο μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, διεξάγονται οι Υγειονομικές Εξετάσεις και Πρακτικές Δοκιμασίες για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Ολοκλήρωση Πανελλαδικών για ΕΠΑΛ

Αύριο ολοκληρώνονται οι εξετάσεις για τα μαθήματα ειδικότητας στα ΕΠΑΛ.

Ολοκλήρωση εξετάσεων και στα γυμνάσια

Επίσης, αύριο ολοκληρώνονται οι εξετάσεις για τους μαθητές των γυμνασίων, καθώς τελειώνουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις.

δειτε ακομα

δειτε ακομα