Παναγιώτης Κυριακόπουλος: Ένας Έλληνας ερευνητής αναγνωρίζεται από το Forbes ως ένας από τους πιο επιδραστικούς νέους στην Ελλάδα

Το ελληνικό περιοδικό Forbes παρουσίασε την ελληνική λίστα με τους 30 πιο επιδραστικούς και πετυχημένους νέους κάτω των 30 ετών για το έτος 2024. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει ανθρώπους που έχουν ξεχωρίσει στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της έρευνας, των επιστημών, της κοινωνικής συνεισφοράς και της καινοτομίας. Το Forbes είναι ένα αμερικανικό περιοδικό με έμφαση στις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις, την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και την ηγεσία.
κυριακοπουλος

Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος βρίσκεται στους 30 αυτούς επιδραστικούς νέους, αναγνωρίζοντας τη θέση των τεχνολογικών πάρκων στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο. Ο Κυριακόπουλος είναι διδάκτορας διεθνούς επιχειρηματικότητας από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και εργάζεται ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Enterprise Research Centre του Warwick Business School στο Ηνωμένο Βασίλειο.
κυριακοπουλος 1

Η έρευνα του Κυριακόπουλου για τα τεχνολογικά πάρκα και την επιχειρηματικότητα έχει αναγνωριστεί με το βραβείο καλύτερου ερευνητή για δύο συνεχόμενα έτη από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, το 2021 και το 2022. Επίσης, τιμήθηκε με το βραβείο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας το 2022 από το Βρετανικό Συμβούλιο και τη Βρετανική Πρεσβεία στην Ελλάδα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα