Οι τρομακτικές αναρτήσεις του δράστη στη Νίκαια – Απειλούσε κόρη και γαμπρό

Αναδεικνύονται σοκαριστικές πληροφορίες για το φονικό στη Νίκαια όπου ο πεθερός βίαια σκοτώνει τον γαμπρό και στη συνέχεια αυτοκτονεί.

Τόσο η πρώην σύζυγος, όσο και η κόρη του φονιά, καταγγέλλουν ένα προσχεδιασμένο έγκλημα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εκπομπή “αλήθειες με τη Ζήνα” του STAR παρουσίασε τις αναρτήσεις του δράστη στο Facebook οι οποίες απειλούσαν ανοιχτά τόσο τον γαμπρό όσο και την κόρη του, τους οποίους θεωρούσε υπεύθυνους για την αποχώρηση της συζύγου του.

Ο 64χρονος είχε φτάσει στο σημείο να χαρακτηρίζει την κόρη του ως “διεφθαρμένη, αποκρουστική και διαβολική”.

Σε μία εκ των αναρτήσεών του, αναφέρεται: “Φρόντιζε να διαλύσει τον γάμο των γονιών της μετά από 42 χρόνια ευτυχούς σχέσης, κάνοντας ψυχολογική πίεση στη μητέρα της και εκμεταλλευόμενη την αδυναμία της στον εγγονό μας”.

Επιπλέον, είχε κοινοποιήσει το άδειό του από ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες. Οι γιατροί κρίνανε ότι δεν υπήρχε λόγος για περαιτέρω νοσηλεία, καθώς κρίνανε ότι δεν αντιμετωπίζει ψυχικό πρόβλημα.

Στη συνέχεια, με ακόμα πιο εχθρικό τόνο αναφέρεται: “Περιμένω νέες κατηγορίες για εγκλήματα όπως παιδεραστία, εμπόριο ναρκωτικών, μαστροπεία, παράνομη εισαγωγή μεταναστών, κ.λπ., τα οποία προέκυψαν από τα κέρδη των εν λόγω εγκλημάτων, τα οποία τον έθρεψαν, την χορτάτησαν και την εκπαίδευσαν. Αντί για την παραίτηση από τη γυναίκα μου, όταν μου ανακοινώθηκε πως με εγκατέλειψε, προτιμούσα να της ρίχνω λοιπόν απλά “καλημέρες…”. Η πρώην σύζυγος και η κόρη του κατηγορούν τους γιατρούς για το λάθος που έκαναν υπογράφοντας το εξιτήριο του τον Αύγουστο του 2020, λέγοντάς του πως δεν έχει πρόβλημα ψυχικής υγείας, ενώ απλά είναι απλά ένας κακός άνθρωπος. Παράλληλα, αποκαλύψανε πως αφού είχαν γνωστοποιήσει τις αρχές για την κατοχή του καραμπίνας, πριν από τέσσερα χρόνια, οι αστυνομικοί δεν του ζήτησαν να την παραδώσει.

δειτε ακομα

δειτε ακομα