Οι ώρες λειτουργίας των κλειστών σταθμών του μετρό σήμερα.

Οι Αθηναίοι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στις μετακινήσεις τους σήμερα, Πέμπτη 16 Μαρτίου, λόγω απεργιακών αρρυθμιών στις συγκοινωνίες. Το Μετρό θα λειτουργήσει μόνο για πέντε ώρες και θα υπάρξουν κλειστοί σταθμοί όπου δεν θα πραγματοποιούνται στάσεις. Συγκεκριμένα, οι Γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό και το Τραμ θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα λειτουργίας των Γραμμών του Μετρό, οι σταθμοί «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» και «ΟΜΟΝΟΙΑ» θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση.

Οι σταθμοί της Γραμμής 1 «Πειραιάς – Κηφισιά» θα ανοίξουν για το επιβατικό κοινό στις 10 το πρωί, οπότε και θα αρχίσουν να αναχωρούν οι πρώτοι συρμοί από τους τερματικούς και ενδιάμεσους σταθμούς. Οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν από τους τερματικούς σταθμούς Κηφισιά και Πειραιά στις 14:35. Οι σταθμοί των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό θα ανοίξουν για το επιβατικό κοινό στις 10 το πρωί και οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν σε συγκεκριμένες ώρες.

Όσον αφορά το Τραμ, οι πρώτοι συρμοί θα αναχωρήσουν σε συγκεκριμένες ώρες και οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν επίσης σε συγκεκριμένες ώρες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα