Οι φόνοι της Ελένης Τοπαλούδη αναιρούνται για μεταμοντέρνα σεξουαλικότητα, λέει ο Ρόδιτης

Η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ελένη Κοντακτσή, ζητά την απόρριψη όλων των ισχυρισμών των καταδικασθέντων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός αναφέρεται σε όλους τους λόγους αναίρεσης που προέβαλαν ο Ρόδιτης και ο συνήγορός του, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση του Εφετείου είναι εμπεριστατωμένη και σύμφωνη με τη νομοθεσία.

Οι καταδικασθέντες ισχυρίζονται ότι παραβιάστηκε το τεκμήριο της αθωότητάς τους, ότι δεν είχαν δίκαιη δίκη και ότι δεν λήφθηκαν υπόψη σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία. Ο Ρόδιτης υποστηρίζει επίσης ότι δεν λήφθηκε υπόψη ο ισχυρισμός του για μεταμοντέρνα σεξουαλικότητα. Η εισαγγελική λειτουργός απαντάει σε όλες αυτές τις αιτιάσεις και αναφέρει ότι είναι τεκμηριωμένη.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Τοπαλούδη ζητούν τη μη αναίρεση της προηγούμενης απόφασης, επισημαίνοντας ότι είναι εμπεριστατωμένη και σύμφωνη με το Σύνταγμα και τους νόμους. Το ΣΤ’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει αν θα γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης των καταδικασθέντων ή όχι.

δειτε ακομα