Οι αγρότες αποφασίζουν από τα μπλόκα – Αναφορά προτάσεων του πρωθυπουργού [βίντεο]

Οι αγρότες επιστρέφουν στα μπλόκα τους μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και προτείνουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους σε όλη τη χώρα, προκειμένου να λάβουν την απαιτούμενη στήριξη.

Πιο συγκεκριμένα, απέκλεισαν το τελωνείο της Νίκης στη Φλώρινα, κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Οι αγρότες επισημαίνουν ότι η δράση αυτή γίνεται μέσα στην κλιμάκωση του αγώνα τους, επειδή θεωρούν πως υπάρχουν χρήματα που κρύβονται και δεν δίνονται σε όλους. Τονίζουν πως απαιτούν αξιοπρεπή εργασία και παραγωγή ποιοτικών προϊόντων που θα είναι προσιτά στην κοινωνία.

Επιπλέον, η αντιπροσωπεία που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό αναφέρει πως «με τη δύναμη των μπλόκων μας και την υποστήριξη του ελληνικού λαού έχουμε θέσει τα αιτήματά μας στο ανώτατο επίπεδο, δηλαδή στον πρωθυπουργό».

Αναφέρουν πως: «Δεν ικανοποιήθηκαν τα συνολικά αιτήματά μας. Θα επιστρέψουμε στα μπλόκα μας, θα ενημερώσουμε για τα συζητηθέντα και θα λάβουμε τις αποφάσεις εκεί. Πιστεύουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις και να ενισχύσουμε τα μπλόκα. Από τις αποφάσεις που θα λάβουμε στα μπλόκα θα καθορίσουμε τις επόμενες μας κινήσεις».

δειτε ακομα

δειτε ακομα