Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι είναι ιδιοκτήτης του θωρακισμένου αυτοκινήτου στο οποίο διαπράχθηκε ο φόνος του καταδικασμένου Βασίλη Ρουμπέτη, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Φιλόπουλου.

Μια περίεργη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την εκτέλεση του Βασίλη Ρουμπέτη στον Κορυδαλλό, καθώς η αστυνομία ανακάλυψε ένα εντυπωσιακό ίχνος που συνδέει αυτή την υπόθεση με τον κόσμο των μέσων ενημέρωσης και του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με αναφορές του ιστοτόπου zougla.gr, το θωρακισμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος ανήκει στην εταιρεία “Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε”, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

Skai | Ρεπορτάζ και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, την Πολιτική.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε την ιδιοκτησία του οχήματος και δήλωσε ότι αυτό ήταν εκτεθειμένο και δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστώσει τις συνθήκες και τις συνδέσεις αυτής της περίπτωσης.

Η είδηση αυτή προκαλεί πολλά ερωτήματα και θέτει υπό αμφισβήτηση τη σχέση μεταξύ ενός οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας και ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας. Πώς συνδέονται ο Βασίλης Ρουμπέτης, ο καταδικασμένος για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, με τον ΣΚΑΙ; Αυτή η σύνδεση πρέπει να εξηγηθεί πειστικά από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

29/3/2007: 10 χρόνια από την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου σε «ραντεβού θανάτου»

Επίσης, η είδηση ότι ο δολοφονηθείς είχε άδεια κυκλοφορίας για να εισέρχεται στα γήπεδα του ποδοσφαίρου θέτει ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο που χορηγήθηκε αυτή η άδεια και εάν έγινε σύμφωνα με τους νόμους και τις κανονιστικές διατάξεις. Αυτά τα ερωτήματα πρέπει να λάβουν αποκαλυπτικές απαντήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους.

Οι έρευνες για τη διπλή δολοφονία συνεχίζονται και οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να έχουν πλέον μια καλή εικόνα των περιστάσεων και των δραστηριοτήτων των δραστών. Οι πολλές σφαίρες που βρέθηκαν στο σώμα του Βασίλη Ρουμπέτη υποδεικνύουν ότι ένας από τους δράστες εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία όταν ο 38χρονος είχε κατεβάσει το τζάμι του αυτοκινήτου του, και επιτέθηκε χωρίς κανένα περιθώριο αντίδρασης από το θύμα.

Επιπλέον, η αστυνομία εξετάζει ένα βίντεο που καταγράφηκε και δείχνει μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα κοντά στο αυτοκίνητο των δραστών. Η ύπαρξη αυτού του βίντεο δημιουργεί την υπόθεση ότι μπορεί να υπήρχε ομάδα υποστήριξης ή παρατηρητές που ενημέρωσαν τους δράστες για την προσέγγιση του θύματος στο σπίτι του.

Τέλος, οι ενδείξεις για πιθανή συνεργασία μεταξύ του δολοφονηθέντος και της Σούπερ Λίγκας προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία. Πώς είναι δυνατόν ένας καταδικασμένος να έχει άδεια εισόδου στα γήπεδα, ενώ θα έπρεπε να έχει αποκλειστεί οριστικά; Αυτό πρέπει να εξηγηθεί με σαφήνεια και οι εμπλεκόμενοι πρέπει να παράσχουν αξιόπιστες απαντήσεις.

Η υπόθεση αυτή παραμένει σε εξέλιξη, και αναμένεται να δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις και απαντήσεις στο επόμενο διάστημα.

δειτε ακομα