Ο κρεοπώλης κατηγορείται για τη δολοφονία – Δυνατή παρουσία της Αστυνομίας στο Δικαστικό Μέγαρο

Τα δικαστήρια Μεσολογγίου είναι γεμάτα, καθώς ο 50χρονος κρεοπώλης απολογείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Η Αστυνομία έχει εντατικοποιήσει την παρουσία της για την αντιμετώπιση πιθανών επεισοδίων.

Ο κρεοπώλης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια του Μεσολογγίου τη Δευτέρα (22/1) υπό αυστηρές μέτρα ασφαλείας. Από την Παρασκευή δεν κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, αλλά σε άλλη περιοχή, λόγω της αναστάτωσης στην τοπική κοινωνία.

Η Αστυνομία έχει τοποθετήσει κιγκλιδώματα έξω από τα δικαστήρια για να διατηρήσει την ασφάλεια. Η απολογία του κατηγορούμενου αναμένεται να ξεκινήσει τις 11:00.

Ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει την ενοχή του ή παράσχει πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση του Μπάμπη. Σε βάρος του ασκείται ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Συναγερμός κατά τη διάρκεια των ερευνών
Κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον Μπάμπη, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανέφερε ύποπτη ευρύματη οσμή σε συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας. Ακολούθησε έλεγχος με drone, αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων δεν ολοκληρώθηκε. Μόλις αυτοί πέσουν, θα ερευνηθεί το σημείο και από δύτη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα