Ντάνι Μινόγκ για Ράσελ Μπραντ: «Είναι άθλιος “άρπαγας” – Δεν δεχόταν το “όχι” ως απάντηση»

Η ποπ τραγουδίστρια Ντάνι Μινόγκ διατύπωσε σθεναρή κριτική για τον κωμικό Ράσελ Μπραντ, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Η Μινόγκ είχε εκφράσει την άποψή της σχετικά με το θέμα από το 2006 και είχε περιγράψει τον Μπραντ ως “άθλιο άρπαγα” που δεν αποδέχεται το “όχι” ως απάντηση. Αυτές οι δηλώσεις της έρχονται ξανά στην επικαιρότητα μετά από καταγγελίες που έγιναν εναντίον του Μπραντ.

Ο Μπραντ έχει κατηγορηθεί για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και συναισθηματική κακοποίηση από το 2006 έως το 2013. Πρόσφατα, η αστυνομία του Λονδίνου έλαβε μια νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση που έγινε το 2003. Ο Μπραντ αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι οι σχέσεις του ήταν πάντα συναινετικές.

Το YouTube αναστέλλει το κανάλι του Μπραντ και πολλές εμφανίσεις του έχουν ακυρωθεί μετά τις καταγγελίες του. Επίσης, ο εκδότης του ανακοίνωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει πλέον βιβλία με τον Μπραντ.

Οι κατηγορίες κατά του Μπραντ έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και η υπόθεση έχει φτάσει μέχρι την Ντάουνινγκ Στριτ. Εξετάζονται περαιτέρω ενδεχόμενα περιστατικά που συνέβησαν ακόμα και πριν από 20 χρόνια.

Με πληροφορίες από PinkNews

δειτε ακομα

δειτε ακομα