Νέο βίντεο με δραματικές σκηνές καταγράφηκε λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη προκαλεί σοκ. Στο βίντεο φαίνεται η φωτιά που έχουν πάρει τα βαγόνια, με όσους κατάφεραν να διασωθούν να φωνάζουν από σοκ. Επιζών του μοιραίου Intercity 62 απαθανάτισε το φλεγόμενο βαγόνι λίγα λεπτά αφότου κατάφερε να σωθεί. Ο διασωθείς μίλησε σήμερα στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε. Στο ντοκουμέντο ακούγεται ένας άλλος επιζών να καλεί με το κινητό του, συγγενή του, και του λέει ότι δε ξέρει τι έχει συμβεί, ζητά βοήθεια αλλά και να καλέσουν την πυροσβεστική. Ο άνδρας βγήκε από το 5ο βαγόνι, από ένα σπασμένο τζάμι, και κατευθύνθηκε αμέσως στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Ο διασωθείς ανέφερε ότι μετά τη σύγκρουση είδε παράθυρα σπασμένα και βγήκε έξω, αλλά δεν μπορούσε να κατέβει κάτω. Ξαναμπήκε μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησε έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλε έξω. Έπειτα πήγε μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. Η αστυνομία και η πυροσβεστική έφτασαν στο σημείο.

Το βίντεο δείχνει την κόλαση φωτιάς που επικράτησε μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, με τους επιζώντες να φωνάζουν από σοκ.

δειτε ακομα